Klantenservice verkrijgen

Als u in de documentatie of in een van de informatiebronnen over de app geen oplossing voor uw probleem kunt vinden, raden we u aan contact op te nemen met de Klantenservice. Bezoek de website van de Klantenservice om contact op te nemen met onze experts, die al uw vragen over het installeren en gebruiken van de app kunnen beantwoorden.

Lees de ondersteuningsregels voordat u contact opneemt met de Klantenservice .